Vad är easyGallery?

EasyGallery är en gallerilösning optimerad för illustratörer, tecknare och konstnärer som vill visa upp sina verk på internet och sedan lätt kunna uppdatera utan en massa krångel och förkunskaper.

VAD FÅR MAN?
En startsida, infosida samt ett galleri ingår i priset. Alla dessa sidor kan administreras efter att man loggat in. Alla bilder och all text kan bytas ut direkt på internet. Var som helst och när som helst. Din egen design ovanpå den tekniska mallen resulterar i en låg engångskostnad och hög webbstandard.

Galleriet kan utformas på ett antal olika sätt - du bestämmer. Standardlösningen är små tumnaglar som klickas upp till större versioner. Du kan även skriva bildtexter till varje bild. Du kan sedan logga in på sidan och lägga till eller ta bort bilder, samt ändra bildtexter och annan information. Alla andra bilder på sidan såsom logotyper eller dylikt kan också ändras så fort du loggat in. Inga extra program eller tidigare kunskaper krävs. Så enkelt att en sexåring kan klara av det!

Ta chansen att presentera dina bilder på internet på ett proffsigt och enkelt sätt på en sida designad av dig. Slipp ångesten över krångliga uppdateringar med hjälp av de enkla verktygen som är inbyggda i din sida. Nu kan du uppdatera din sida när och var som helst med ett par enkla knapptryckningar!

Din sida blir dessutom skriven för hand enligt den nya webbstandarden vilket garanterar korrekt visning i de största webbläsarna på marknaden nu och i framtiden.

VAD KRÄVS?


HUR LÅNG TID TAR DET?
Eftersom Graphic Web är en del av ett enmansföretag som i huvudsak sysslar med animation, illustration och serieteckning så tillämpar vi ett kösystem efter principen "först till kvarn". Pga hög arbetsbörda är leveranstiden varierande, men max tre veckor efter inlämnad design ska sidan ligga ute publikt.

VEM GÖR DET?
Graphic Web har mångårig erfarenhet med ett 50-tal sidor bakom sig, bestående av bl.a gallerisidor, communitys och webbshoppar. Ensam vid rodret står serietecknaren och animatören Stefan Eriksson och det är även han som designar och programmerar samt utformar databaserna.

VAD KOSTAR DET?
Du förbinder dig inte till något alls - du betalar bara engångskostnaden på 3200 kr exkl. moms (4000kr inkl) så tillhandahåller du filerna på skiva samt om så önskas kan vi lägga upp filerna på det befintliga webbutrymmet. Vill du senare byta design så erbjuder vi ett rabatterat pris om tekniken är densamma. Om man skulle vända sig till ett mer specialiserat företag för internetproduktion skulle ett liknande upplägg kosta upp emot 10000 kr. Graphic Web kan tillhandahålla detta till ett lågt pris pga att vi använder en teknisk mall speciellt utformad för tecknare och konstnärer som vill visa upp sina bilder.

TILLÄGG
Vi tillhandahåller även paketpriser på extra tillbehör på din sida som t.ex spamfri gästbok, gallerikommentarer, länksidor, bildspel etc. Det mesta är möjligt - använd er fantasi för att göra det bästa av er sida!

KONTAKT
Om något av ovanstående verkar intressant så hör gärna av er till oss på info@graphicweb.se eller via kontaktformuläret på beställningssidan.

Copyright © GraphicWeb/STFN 2007. All rights reserved.

XHTML & CSS

portfolio.2007

EasyGallery

apr.2007

» Läs mer

lula.se

feb.2007

» Läs mer